Васил Найденов триумфира в Слънчев бряг
 
 
 
enbgdeitru
enbgdeitru

Васил Найденов триумфира в Слънчев бряг

Васил Найденов Васил Найденов

За трета поредна година, Васил Найденов изнесе бутиков спектакъл на морския бряг. На 11 август, точно в полунощ, най-обичаният български певец излезе на сцената на Bedroom beach, за да изпълни своите незабравими хитове. Това бе първата голяма изява на звездата, след няколко месечна пауза.

Още в самото начало на своя концерт, той не скри вълнението си, че отново е пред публика: „Господи понякога искам да виждам само вас, защото само с вас се чувствам жив! Аз наистина ви обичам, защото в това трудно време сте пропътували стотици километри, за да пеете с мен...Защото старата любов ръжда не хваща. Обичайте се и вие, не изпускайте своя влак, не изпускайте любовта. Гонете я! Бъдете високо - заслужава си!

Шоуто продължи над 2 часа и включваше най-големите шлагери на звездата. Заедно с Васил Найденов на сцената бяха едни от най-талантливите български музиканти, с които буквално взривиха публиката. Тя от своя страна засвидетелства любовта си към изпълнителя, като го извика цели 6 пъти на бис. Изненадващо певецът обяви, че посвещава този концерт на легендарната Леа Иванова и благодари на публиката затова, че слуша и подкрепя българската музика.

Кулминацията на вечерта бе изпълнението на песента „Стари мой приятелю“, която певецът изпълнява в дует с Лили Иванова. С насълзени очи Васил Найденов се раздели с публиката, а за финал я помоли, никога да не забравя думите му:  "Най хубавото нещо е човек да може да обича, защото това ражда живота."

Източник: Труд

Read 489 times

Естествен антибиотик, силно антивирусно действие

Who's Online

We have 46 guests and no members online