Блог BG
 
 
 
enbgdeitru
enbgdeitru

За трета поредна година, Васил Найденов изнесе бутиков спектакъл на морския бряг. На 11 август, точно в полунощ, най-обичаният български певец излезе на сцената на Bedroom beach, за да изпълни своите незабравими хитове. Това бе първата голяма изява на звездата, след няколко месечна пауза.

Васил Найденов ще изнесе голям концерт на южния плаж в курорта Слънчев бряг. Датата е вечерта на 11 август. Тогава поп звездата ще изненада публиката с бутиков спектакъл на самия морски бряг. 

Така туристите лесно се ориентирали в коя част на курорта са настанени.

Част I

Бихте ли потърсили рецепта за по-дълъг живот? Моите баби и дядовци са живели между 86 и 96 години. В днешни времена аз имам много повече избор с какво да се храня и съм погълнат от информация за диети и здравословен начин на живот, но често се запитвам дали се храня по-правилно от колкото моите прародители и дали бих достигнал възраст като тяхната. Каква е връзката между храната и дълголетието? Днес с нашите познания се опитваме да копираме диетите на най-възрастните жители на планетата или съвременната хранителна култура е тази, която ни пречи да вървим по този път. Може ли съвременната храна, която различните компании ни предлагатq да ни помогне да достигнем достолепно дълголетие?

Естествен антибиотик, силно антивирусно действие

Who's Online

We have 250 guests and no members online